Fokuslån forbrukslån

Fokuslån forbrukslån

Fokuslån er en del av Thorn Finans som igjen er eid av Thorn konsernet. Helt siden 1975 har Thorn jobbet med finansieringstjenester i Norge, og har i dag også kontorer i Danmark. Det begynte med finansiering av elektroniske artikler, som hvitevarer og TV, men siden har Thorn utvidet til også å omfatte forbrukslån og kjøpsfinansiering av stort sett alle typer elektroniske varer. Dette skjer enten ved utsatt betaling en periode eller direkte lån til kjøp av varene. Hos Fokuslån er det mulig å søke om et forbrukslån på inntil kr 75 000, et lån som kan brukes til det du måtte ønske. Det fungerer som et vanlig forbrukslån og det er ingen som spør deg om hva pengene går til.

Et forbrukslån gir mange muligheter

For mange er et forbrukslån en løsning for å få penger til å løse et problem eller gjennomføre et prosjekt hjemme. Alle kan komme i en situasjon hvor man plutselig trenger ekstra penger. Dette kan skyldes mange ting, men er som oftest på grunn av en uventet regning. Skulle det da ikke være nok penger på kontoen til å betale, så er et lån den nærmeste løsningen. Det kan også hende at dere trenger å få byttet ut en del av møblene hjemme eller kanskje noen av hvitevarene trenger å bli ut på grunn av alder, da gir et forbrukslån deg mulighet til å få gjennomført dette innen rimelig tid. Du kan som nevnt låne fra kr 10 000 og opp til kr 75 000 hos Fokuslån. Lånet kan betales tilbake over 6 ½ år eller 80 måneder, men du kan selvsagt velge å betale lånet tilbake raskere. Jo kortere nedbetalingstid, desto lavere rentekostnader.

Rente og avdragsfrihet i tre måneder

For å finne ut hvor mye du kan betale i måneden på et lån, kan du benytte deg av Fokuslån sitt tilbud om å sette opp et budsjett på nettsiden deres. På den måten får du en grei oversikt over økonomien din og du kan enkelt se hvilken betydning det å betale tilbake på et forbrukslån vil ha på økonomien din. Og ønsker du en bra begynnelse på nedbetalingsperioden din, så tilbyr Fokuslån at du kan begynne med hele tre måneder uten avdrag og renter.

Betingelser for lån hos Fokuslån

Et forbrukslån må betales tilbake, slik det er med alle lån uansett type. Og nedbetalingen består av to deler – renter og avdrag. Avdragene ligger gjerne fast, men renten varierer fra kunde til kunde. Hvor mye du må betale i rente for ditt lån, avhenger av hvilken kredittscore du får når banken vurderer økonomien din. Den effektive renten hos Fokuslån er på mellom 19,8% og 28,36%. Den effektive renten er inkludert diverse andre gebyrer du må betale for å låne penger, og det er derfor denne som sier noe om den reelle kostnaden på lånet ditt. Du vil ofte se at mange banker og finansieringsselskaper reklamerer med en forholdsvis lav nominell rente, men til denne renten må du da legge til gebyrene på lånet, slik at du finner ut hva det egentlig koster.

Selve søknadsprosessen hos Fokuslån er enkel. Du fyller ut et søknadsskjema på nettsiden til Fokuslån og sender det inn. I åpningstiden, som er fra kl. 08 til 18 på hverdager, vil du som oftest få svar på søknaden innen en time. Blir lånet innvilget mottar du en e-post med et lånetilbud samt vilkårene for lånet. Se det hele igjennom og kan du godta tilbudet, så signerer du for lånet med din BankID. Lånet kan så utbetales i løpet av noen få dager.


Uncategorized
Comments are closed.