Lendo forbrukslån

Lendo forbrukslån

Lendo har på relativ kort tid etablert seg som en av de største låneformidlere i Norge, noe som skyldes et godt produkt og en målrettet markedsføring av tjenestene de tilbyr. Selskapet er eid av Finn.no og en del av Schibsted konsernet, som er Nordens største mediekonsern med sine 7700 ansatte fordelt på 27 land. Lendo jobber sammen med en rekke banker og finansieringsselskaper og hjelper deg med å få de beste tilbudene på et forbrukslån. Søker du alene må du sende din søknad til hver enkelt bank du ønsker å søke hos, mens hos Lendo vil søknaden din gå ut til alle deres samarbeidspartnere. Dette er blant annet Ikano Bank, Santander Bank, Gjensidige Bank, BB Finans og yA Bank, totalt 12 ulike banker og finansieringsselskaper. Du mottar da tilbud fra de av bankene som mener de kan tilby deg et lån. Tilbudet er gyldig i 30 dager, slik at du har god tid til å bestemme deg for riktig lån og om du skal akseptere tilbudet eller ikke.

Med et forbrukslån får du mange muligheter

Når du går med drømmer om å enten kjøpe nye møbler, nye hvitevarer til kjøkkenet eller pusse opp hjemme, så er det ikke uvanlig at det dukker opp et kjent problem. Hvordan skal vi få penger til å realisere drømmene? Det er ikke enkelt å legge penger til side hver måned, slik at du innen rimelig tid kan sette i gang med å pusse opp eller handlet inn diverse nye møbler. Det er her et forbrukslån kommer inn i bildet. Et slikt lån gir mange muligheter og får du lånet godkjent i banken, så er det ingen som blander seg opp i hva du bruker pengene til. Det bestemmer du selv. Med hjelp fra Lendo kan du søke om et lån på inntil kr 500 000. Du kan selvsagt låne mye mindre enn det, laveste lånebeløp er på kr 5000. Du kan selv bestemme hvor lang tid du vil bruke på nedbetalingen, men ikke lengre enn 12 år. Husk på at jo lengre tid du bruker på å betale lånet tilbake, desto dyrere blir lånet. Renten løper i hele perioden og det er en stor forskjell på å betale renter på et lån i 6 år og i 12 år.

Betingelsene som gjelder hos Lendo

Som nevnt koster lån dessverre penger, men det får vi ikke gjort så mye ved. Så lenge du er oppmerksom på hvor mye du må betale for denne muligheten, så kommer det ingen overraskelser og det blir mye enklere å planlegge økonomien. Renten er den største utgiften ved et lån og denne fastsettes ut fra en kredittvurdering. Den laveste effektive renten er på ca. 9,6%, men de fleste betaler rundt 15% i rente på denne typen lån. Skal du motta et tilbud med en veldig lav rente, så krever dette gjerne at du har lite gjeld og høy inntekt. Ved siden av renten, vil det også bli lagt til et termingebyr på kr 45, og i tillegg må du betale et gebyr på kr 900 for opprettelse av lånet.

Kravene du som søker må oppfylle

Ønsker du å søke om et lån hos Lendo kan du enkelt gjøre dette via nettsiden deres. Men før du sender søknaden av gårde, så bør du sjekke om du oppfyller kravene. Disse er:

  • Du må ha fylt 20 år
  • Du må fast bopel i Norge
  • Du må ha minst kr. 200 000 som inntekt i året
  • Du må ikke ha registrert noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker
  • Og du må ha bodd i Norge i minimum 3 år eller være norsk statsborger

Kan du svare ja til dette, så sender du inn søknaden din. Skjemaet finnes på nettsiden til Lendo. Når de har mottatt den går den videre til partnerne deres. Det tar ikke lang tid før du mottar svar og blir søknaden godkjent, vil det første lånetilbudet bli sendt til deg i løpet av et par timer. Det tar et par dager før du har mottatt tilbud fra alle som mener de har noe å tilby deg. Du kan sitte hjemme i fred og ro og sammenligne tilbudene du har mottatt. Velg det beste av dem og signer på lånedokumentene med din BankID. Etter dette går det ikke lang tid før du har pengene på din egen konto.


Uncategorized
Comments are closed.